skip to Main Content

Over ons

Macha Perlot

Al vanaf jonge leeftijd ben ik altijd erg sportief bezig geweest binnen diverse krijgskunsten zoals judo en Kung Fu en verder ook dansen en paardrijden. Van paardrijden heb ik zelfs een aantal jaar mijn beroep mogen maken. Door een aantal ongevallen is daar een einde aan gekomen en ben ik jarenlang bezig geweest om van mijn rug en knie klachten af te komen. Tijdens dit proces is mijn interesse voor natuurgeneeskunde en massagetherapie gewekt en ben ik net zo lang gaan zoeken tot ik een combinatie van therapieën gevonden had die het beste bij mij passen en waarmee ik heel veel verschillende klachten kan behandelen. Mijn doel is om mensen te helpen met al hun klachten, dus niet alleen een symptoom te bestrijden, maar het gehele plaatje in kaart te brengen en de klacht tot en met de bron op te lossen.

Bij MP Health

Sinds de start van mijn praktijk heb ik vooral mensen mogen helpen bij pijnklachten ontstaan vanuit een vorm van overbelasting, artrose of andere gewrichtsproblemen en ontstekingen. Maar naast pijnklachten help ik mensen ook graag bij de wat minder duidelijke klachten zoals slecht slapen, overgangsklachten en darmproblemen.

Binnen de praktijk wordt ook nauw samengewerkt met een team van personal trainers en masseurs voor hulp bij sporten en het leren van oefeningen specifiek gericht op de klachten. Alles is dus mogelijk en samen zoeken we naar de oplossing van het probleem en pakken deze bij de bron aan.

MP Health is aangesloten bij de beroepsvereniging CAT

Profielfoto-Michel

Michel van Kaam

Iedereen is anders. Ik ga samen met jou op zoek naar de reden waarom je bepaalde dingen doet. Samen met jou kijk ik wat de beste weg is om je doelen te behalen.

Mijn achtergrond in voeding, training en blessurebehandeling maken dit plaatje compleet. Jouw veranderingen gaan daardoor blijvend zijn. Succes is voor iedereen haalbaar! Gaan we beginnen?

De specialiteiten van Michel zijn;

Maak daarom een afspraak bij Michel voor klachten op het gebied van bewegingsbeperking door spier en/of gewrichtspijnen. Daarnaast kun je bij ook bij Michel terecht wanneer je problemen ervaart bij sport of andere vormen van belasting of als je weinig vooruitgang merkt bij sporten.

Brenda Gertsen

Brenda Gertsen

Hallo, mijn naam is Brenda Gertsen, getrouwd en moeder van 2 kanjers.

Na een jarenlange zoektocht in allerlei therapieën heeft juist de combi van verschillende soorten therapie en technieken mij heel veel gebracht,

Ik heb sinds 10 jaar een praktijk voor Sensi therapie waarin ik werk met verschillende technieken en ben sinds 3 jaar ook gestart met het geven van massages, ik heb in september 2020 ook een massage therapie opleiding voor Holistische massages afgerond en merk dat de combinatie van verschillende methodes heel sterk werken en zo voor ieder wel een passende methode werkbaar is.

Ik vind het heel fijn om weer een dag buiten mijn eigen praktijk te werken en dan vooral in een team samen met Macha en Michel waar we elkaar kunnen versterken.
Door goed te luisteren naar jouw verhaal en daardoor de klacht en hulpvraag goed in kaart te brengen gaan we samen op weg naar herstel en balans.