skip to Main Content

De therapeut

Macha Perlot

Al vanaf jonge leeftijd ben ik altijd erg sportief bezig geweest binnen diverse krijgskunsten zoals judo en Kung Fu en verder ook dansen en paardrijden. Van paardrijden heb ik zelfs een aantal jaar mijn beroep mogen maken. Door een aantal ongevallen is daar een einde aan gekomen en ben ik jarenlang bezig geweest om van mijn rug en knie klachten af te komen. Tijdens dit proces is mijn interesse voor natuurgeneeskunde gewekt en ben ik net zo lang gaan zoeken tot ik een combinatie van therapieën gevonden had die het beste bij mij passen en waarmee ik heel veel verschillende klachten kan behandelen. Mijn doel is om mensen te helpen met al hun klachten, dus niet alleen een symptoom te bestrijden, maar het gehele plaatje in kaart te brengen en de klacht tot en met de bron op te lossen.

Bij MP Health

Sinds de start van mijn praktijk heb ik vooral mensen mogen helpen bij klachten ontstaan vanuit stress of overbelasting, artrose of andere gewrichtsproblemen en ontstekingen.

Binnen de praktijk wordt ook nauw samengewerkt met een team van personal trainers en overige therapeuten in de regio voor hulp bij sporten of het leren van oefeningen specifiek gericht op de klachten. Alles is dus mogelijk en samen zoeken we naar de oplossing van het probleem en pakken deze bij de bron aan.

MP Health is tot 31-12-2022 aangesloten bij de beroepsvereniging CAT