skip to Main Content

Nieuwsbrief / Mededelingen najaar 2020

Voor heel veel mensen is 2020 totaal anders verlopen dan wat er van tevoren bedacht was, ook voor MP Health en voor mij persoonlijk; er is heel veel veranderd. Vakinhoudelijk al niet minder: daardoor gaan er bij MP Health vanaf 2021 een aantal zaken anders dan wat je nu van mij gewend bent. En dat kan weer gevolgen hebben voor jou als cliënt.

Ik ben 8 jaar geleden gestart met mijn praktijk om mensen te helpen van hun klachten af te komen. Hierbij heb ik het altijd belangrijk gevonden om naar een totaalplaatje te kijken. Mijn doel is om te komen tot een langdurige of zelfs definitieve oplossing van jouw klacht(en). Hierbij gebruik ik diverse natuurgeneeskundige principes. Deze helpen mij om een compleet beeld te vormen.

Deze natuurgeneeskundige principes zijn:

  • Energieoverdracht,
  • Prikkeloverdracht,
  • Drainage,
  • Voeding,
  • Psyche,

Wil je hier meer van weten kijk dan op de website.

De laatste paar jaar is vooral het masseren de boventoon gaan voeren en hoewel dit een hele mooie en fijne therapievorm is, is het bij MP Health een onderdeel van het traject. MP Health is niet ontstaan om alleen massages te geven. Niet in de laatste plaats omdat dit door de diverse zorgverzekeraars ook niet als therapie te boek staat en dus niet (meer) vergoed wordt. Kijk daarom ook dit jaar weer kritisch naar je zorgverzekering en probeer goed in te schatten wat jouw voordelen zijn bij een aanvullende verzekering.

Omdat ik mijn aandacht ga richten op mijn oorspronkelijke behandel strategie wil ik je kennis laten maken met 2 toppers die ervoor zorgen dat massages wel mogelijk blijven. Wil je alleen je spieren goed los laten maken, dan ben je van harte welkom bij Michel of Brenda; ook die zijn via de online agenda te boeken. Zij zijn volledig gecertificeerd en zijn al langere tijd werkzaam als masseur/masseuse. Uiteraard is iedere therapeut uniek en heeft ieder zijn of haar eigen visie en behandelvoorkeuren. Deze authenticiteit blijft bewaard en samen zullen we steeds blijven kijken welke therapeut het beste aansluit bij de wensen en behoeften van jou als cliënt en persoon.

MP Health gaat terug naar de basis: jou van je klachten afhelpen door middel van een combinatie van behandelingen. In de online agenda zie je deze verandering al terug doordat de behandelingen nu onderverdeeld zijn in Massage therapie en Natuurgeneeskundige behandelingen. Per 1 januari 2021 zal ik niet meer beschikbaar zijn voor de massage therapie.

Heb je nog vragen? Je kunt me altijd mailen, maar liever bespreek ik ze persoonlijk tijdens onze volgende afspraak.

Warme groet, Macha