skip to Main Content

Update MP Health februari 2021

Hallo,

De Corona pandemie gaat nog altijd door en daarmee ook de maatregelen.

Hoe gaat het met jou?! En met je familie en geliefden? Geniet je van het winterse weer of valt het je zwaar?

Juist in deze periode is het belangrijk om contact te behouden met de mensen om je heen, maar dat kan soms lastig zijn of voelen. Zo hoorde ik van de week van een paar jongeren die (op afstand) zich hadden verzameld voor het huis van een vriend om hem toch even een fijne verjaardag te wensen. Deze jongeren voelde zich ongemakkelijk en wisten niet wat ze elkaar moesten vertellen, terwijl ze er juist zo naar uit hadden gekeken om elkaar weer even te zien.

Ik herken dit beeld zelf ook wel. Ons wereldje word gemakkelijk erg klein en we wennen langzaam aan het niet socialiseren. Dat vind ik best verontrustend.

Ondanks dat wij elkaar niet zien of spreken nu de praktijk gesloten is, wil ik je zeggen dat ik er wel voor je ben indien je hier behoefte aan hebt. We kunnen altijd een keer bellen of wandelen.

Omdat de maatregelen nog wel een periode doorgaan heb ik wel besloten om de huur aan de Vlamoven op te heffen per 1 maart. In de periode maart/april zal ik namelijk bezig zijn met de verhuizing naar onze nieuwe woning in Zevenaar.

Zodra die verhuizing helemaal rond is en ook de maatregelen afgenomen zijn zal ik een herstart maken met de praktijk. Tegen die tijd zal ik je uiteraard weer een bericht sturen. Wil je dit niet meld je dan onderaan dit bericht af voor het ontvangen van de nieuwsbrieven of geef het mij even aan via een belletje, appje of sms.

Voor nu wens ik je veel sneeuwpret, geniet van de zon die (als het goed is) de komende dagen gaat schijnen en blijf in contact!

Warme groet,

Macha